Privātuma politika


Parmums.lv ir apņēmies aizsargāt jūsu Personas datus, kā arī skaidri un pārredzami norādīt, kādi dati tiek vākti un izmantoti. Šī Privātuma politika skaidro, kā mēs apstrādājam Personas datus, kurus jūs sniedzat vai kuri tiek apkopoti, kad apmeklējat mūsu tīmekļa vietni www.parmums.lv.

Kas mēs esam un kā ar mums sazināties

Mēs esam parmums.lv, un gadījumā, ja jūs tieši izmantojat mūsu tīmekļa vietni vai mūsu pakalpojumus, mēs darbojamies kā datu pārzinis saskaņā ar Fizisko personu datu apstrādes likumu (“FPDL”). kā arī ES Vispārīgo datu aizsardzības regulu (“GDPR”).

Ja jums ir kādi jautājumi par mūsu veikto jūsu personas datu apstrādi vai par datu aizsardzību kopumā, varat sazināties ar mums, rakstot uz [email protected]. Ja rodas jebkādi jautājumi, ko mūsu privātuma politika raisījusi, droši rakstiet.

Mēs apkopojam informāciju, ko sniedzat tieši mums, piemēram, kad abonējat mūsu biļetenu vai sazināties ar mums, uzdodot jautājumus. Šī informācija var ietvert jūsu vārdu, e-pasta adresi un jebkuru citu informāciju, ko vēlaties sniegt.

Datu vākšanas mērķis

Mūsu apkopotā informācija tiek izmantota, lai sniegtu un uzlabotu mūsu pakalpojumus jums, tostarp:

  • Periodisku jaunumu vēstuļu ar rakstiem, resursiem un rīkiem personīgajai un profesionālajai attīstībai nosūtīšanu.
  • Atbildot uz jūsu pieprasījumiem un atsauksmēm.
  • Analizējot, kā tiek izmantota mūsu vietne, lai pastāvīgi uzlabotu saturu un lietotāja pieredzi.

Mēs arī automātiski apkopojam noteiktu informāciju par jūsu ierīci un to, kā jūs mijiedarbojaties ar mūsu vietni, tostarp IP adreses, pārlūkprogrammas veidu, valodas izvēli un apskatītās lapas.

Datu drošība

Mēs esam ieviesuši tehniskus un organizatoriskus pasākumus, lai nodrošinātu jūsu Personas datu aizsardzību, drošību un integritāti. Piekļuve Personas datiem ir atļauta tikai tiem, kam tas ir jāzina un kas ir apmācīti ievērot konfidencialitātes prasības.

Atbilstošie mehānismi ietver, piemēram, SSL šifrēšanu (tā, lai dati nebūtu nolasāmi citiem) datu vākšanas un pārsūtīšanas laikā.

Minētie dati tiek izmantoti tikai tam mērķim, kādam tie tika vākti, un mēs jums apliecinām, ka darīsim visu iespējamo, lai nodrošinātu, ka jūsu Personas dati netiek izmainīti vai bojāti un tiem nevar piekļūt nepiederošas trešās personas.

Tomēr datu bāzes vai datu kopas, kurās ir iekļauti Personas dati, var tikt pārkāptas netīši vai nelikumīgi ielaužoties.

Pēc tam, kad mēs uzzināsim par datu aizsardzības pārkāpumu, mēs paziņosim visām skartajām personām, kuru Personas dati, iespējams, ir tikuši apdraudēti, un paziņojumam tiks pievienots apraksts par pasākumiem, kas tiek veikti, lai novērstu jebkādu datu aizsardzības pārkāpuma rezultātā radušos kaitējumu. Paziņojumi tiks sniegti pēc iespējas ātrāk pēc pārkāpuma atklāšanas.

Datu kopīgošana un izpaušana

Mēs nepārdodam jūsu personisko informāciju. Mēs varam kopīgot jūsu informāciju ar trešo pušu pakalpojumu sniedzējiem, kas mūsu uzdevumā sniedz pakalpojumus, piemēram, mitināšanas, e-pasta piegādes un analīzes pakalpojumus.

Mēs pieprasām, lai šīs trešās puses jūsu personas informāciju izmantotu tikai to pakalpojumu sniegšanai, par kuriem esam noslēguši ar tām līgumu, un ievērotu šo konfidencialitātes politiku.

Mēs varam arī izpaust jūsu informāciju, ja to pieprasa likums vai lai aizsargātu Parmums.lv, mūsu lietotāju vai citu personu tiesības un drošību.

Lietotāja tiesības

Saskaņā ar Vispārīgo datu aizsardzības regulu (GDPR) un ASV privātuma tiesību aktiem jums ir tiesības piekļūt saviem personas datiem, labot, dzēst un ierobežot to apstrādi.

Lai izmantotu šīs tiesības, lūdzu, sazinieties ar mums turpmāk norādītajā adresē.

Datu drošības pasākumi

Mēs veicam saprātīgus pasākumus, lai aizsargātu jūsu personas datus no nesankcionētas piekļuves, izmantošanas, pārveidošanas un iznīcināšanas.

Tomēr neviena interneta vietne nevar būt 100% droša, tāpēc mēs nevaram garantēt absolūtu jūsu informācijas drošību.

Sīkdatņu izmantošana

Mēs izmantojam sīkfailus un līdzīgas tehnoloģijas, lai uzlabotu jūsu pieredzi mūsu vietnē.

Sīkdatnes ir nelieli datu faili, kas tiek saglabāti jūsu ierīcē un palīdz mums noteikt, kuras jomas un funkcijas ir populāras, un uzskaitīt apmeklējumus. Sīkdatņu izmantošanu varat kontrolēt individuālā pārlūkprogrammas līmenī.

Starptautiska datu pārsūtīšana

Jūsu informācija, tostarp personas dati, var tikt pārsūtīta uz datoriem, kas atrodas ārpus jūsu valsts, provinces, valsts vai citas valsts jurisdikcijas, kur datu aizsardzības likumi var atšķirties no jūsu jurisdikcijas likumiem.

Mēs veiksim visus pamatoti nepieciešamos pasākumus, lai nodrošinātu, ka jūsu dati tiek apstrādāti droši un saskaņā ar šo privātuma politiku.

Jūsu informācijas atjaunināšana

Ja uzskatāt, ka mūsu rīcībā esošā informācija par jums ir neprecīza vai ka mums vairs nav tiesību to izmantot, un vēlaties pieprasīt tās labošanu, dzēšanu vai iebilst pret tās apstrādi, lūdzu, sazinieties ar mums, izmantojot [email protected].

Uzraudzības iestāde

Kompetentā datu aizsardzības iestāde Latvijā ir:
Datu valsts inspekcija (“DVI”).
Elijas iela 17
Rīga, LV-1050
Latvija

Ar ko man jāsazinās, lai iegūtu vairāk informācijas?

Ja jums ir kādi jautājumi vai komentāri par mūsu konfidencialitātes politiku vai vēlaties izmantot savas tiesības saskaņā ar piemērojamiem tiesību aktiem, lūdzu, sazinieties ar mums, izmantojot [email protected].

Šī privātuma politika pēdējo reizi tika atjaunināta 2024. gada 18. martā.